Sofie Martens Open VLD Lanaken Wetenschappelijk Medewerker & Schepen Gemeente Lanaken Berenhofstraat 13 3620 Veldwezelt-Lanaken 0498 638 592 E-mail Website Facebook Twitter Google+ YouTube

woensdag 11 september 2013

start nieuwe cultuurseizoenVorig jaar vierden we de 30ste verjaardag van ons Cultureel Centrum en beleefden we een prachtseizoen. Ook dit jaar hebben we heel wat in petto voor de cultuurliefhebber. Het seizoen start met een heuse cultuurcarrousel op vrijdag 20 september: een kortfilm, een stand-upcomedian en een soultrio zullen u verwelkomen. Verder is het uitkijken naar enkele hoogtepunten zoals het concert van The Broken Circle Bluegrass Band en het eerbetoon ‘Diep in mij’ aan zangeres Yasmine. Ook heeft u kans om voor de laatste keer De Nieuwe Snaar in Lanaken te bewonderen.
De programmatie heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er een aantal klassieke concerten in de Museumkerk, enkele uitmuntende theatervoorstellingen (o.a. De Queeste), humor (o.a. Wim Helsen en Wouter Deprez), de betere film (o.a. Amour) en matineevoorstellingen.

Ik kijk ernaar uit om u op onze voorstellingen te mogen begroeten.

Sofie Martens schepen van Cultuur

MEEST RECENTE BERICHTEN VAN ONZE MENSEN