Sofie Martens Open VLD Lanaken Wetenschappelijk Medewerker & Schepen Gemeente Lanaken Berenhofstraat 13 3620 Veldwezelt-Lanaken 0498 638 592 E-mail Website Facebook Twitter Google+ YouTube

woensdag 24 juli 2013

Jazzconcert 'Teun Verbruggen Quartet' zondag 4 augustus in Lanaken


Binnenkort is in Lanaken drummer Teun Verbruggen te gast. Eén van de meest veelzijdige muzikanten van het land. Hij speelt in talloze jazz formaties, is de drummer van Flat Earth Society en speelt o.a. samen met Jef Neve en Mauro Pawlowski. Voor de gelegenheid omringt hij zich met jonge, talentvolle muzikanten: Jean Paul Estievenart (trompet), Steven Delannoye (tenorsax) en Laurens Smet (contrabas). Wat het gaat worden mag u zelf komen ontdekken, al zal de omschrijving: enthousiast, plezant, aanstekelijk en een beetje gek, wel in de goede richting komen.


 

 Vorstelijke BBQ

Na het concert en het aperitief op de Waterburcht is het tijd om een hapje te eten. U heeft de keuze om uw smaakpapillen te verwennen op het kasteel Pietersheim met een heerlijke barbecue inclusief een glaasje cava. Nodig dus familie of vrienden uit voor een gezellige middag!

 
Meer info en inschrijvingen via deze link.

MEEST RECENTE BERICHTEN VAN ONZE MENSEN